Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Reclamebanners zijn voor Looopings de belangrijkste inkomstenbron.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Efteling

Vriendentickets voor Efteling-abonnees voortaan online verkrijgbaar

04-01-2021, 22.53 uur

De Efteling maakt het voor abonnementhouders makkelijker om vriendentickets aan te schaffen. Efteling-abonnees kunnen per jaar twee entreebewijzen kopen met 50 procent korting, bedoeld voor vrienden en familie. Tot nu toe moesten die altijd afgehaald worden bij de hoofdentree.

Vanaf nu kunnen ze online besteld worden, via de account-pagina op efteling.com. De toegangskaarten, geldig tot en met 31 december 2021, kosten dit jaar 22,50 euro per stuk. Het maken van een reservering is in coronatijd verplicht, voor zowel abonnementhouders als bezoekers met een actieticket.

De geldigheid van ongebruikte vriendentickets voor seizoen 2020 wordt verlengd. Die entreekaarten kunnen nog tot en met 12 februari ingeleverd worden. Het attractiepark blijft zeker dicht tot 20 januari.

Meer Efteling
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings op Twitter
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be