Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Alton Towers Resort

Halve marathon in grootste attractiepark van Groot-Brittannië

04-01-2021, 21.52 uur

In het grootste attractiepark van Groot-Brittannië vindt dit jaar een hardloopwedstrijd plaats. Alton Towers verwelkomt op zondagochtend 14 november sportieve pretparkfans voor het evenement Run Alton Towers. Deelnemers kunnen kiezen voor een parcours van 10 kilometer of een halve marathon (21,1 kilometer).

Daarbij rennen ze kriskras door het park. De looproute begint op de parkeerplaats en loopt langs achtbanen als Nemesis, Wicker Man, Rita en The Smiler. Startbewijzen kosten in de voorverkoop 34 pond (37,65 euro) voor de route van 10 kilometer en 38 pond (42,10 euro) voor de halve marathon.

De prijzen zijn inclusief een volledige dag toegang tot het park, parkeren, een medaille, racefoto's, water en souvenirs. "Elke afstand wordt nauwkeurig aangegeven met kilometervlaggen en er staan genoeg supporters langs de kant om je aan te moedigen tot aan de finish", belooft de organisatie.

Toeschouwers
Voor het evenement wordt samengewerkt met RunThrough Events. Aanmelden kan via de website van de organisator. Er zijn speciale toeschouwerstickets verkrijgbaar voor personen die wel aanwezig willen zijn, maar niet mee willen rennen.

Meer Alton Towers Resort
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be