Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Plopsaland De Panne

Danceremix van Samson & Gert-hit: videoclip opgenomen in Plopsaland

03-01-2021, 16.28 uur

Een Vlaamse dj heeft een danceremix gemaakt van een beroemd Samson & Gert-nummer. Diskjockey en muziekproducent Regi Penxten stook de klassieke hit Alles Is Op uit 1996 in een nieuw jasje. De videoclip werd opgenomen in Plopsaland De Panne.

Verschillende acteurs van het eerste uur verleenden hun medewerking. Zo kroop Koen Crucke weer in de huid van Alberto Vermicelli en keerde Walter De Donder terug als de Burgemeester. Samson wordt tegenwoordig gespeeld door Dirk Bosschaert.

De remix werd uitgebracht ter gelegenheid van een speciale tv-show. Omroep VRT bracht zaterdagavond een groot eerbetoon aan Gert Verhulst, die dertig jaar lang het baasje van Samson speelde. Tegenwoordig neemt zijn dochter Marie Verhulst die taak op zich.

Kasteel
Voor de videoclip werd gefilmd in het Samson & Gert-gebied in Plopsaland, maar ook in het nieuwe Plopsa Hotel. Verder komen het Prinsessia-kasteel en Wickieland in beeld. Het attractiepark is al maanden gesloten vanwege de Belgische coronamaatregelen.Bezoek onze webshop op Pretparkwinkel.nl
Meer Plopsaland De Panne
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be