Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Reclamebanners zijn voor Looopings de belangrijkste inkomstenbron.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Plopsaland De Panne

Danceremix van Samson & Gert-hit: videoclip opgenomen in Plopsaland

03-01-2021, 16.28 uur

Een Vlaamse dj heeft een danceremix gemaakt van een beroemd Samson & Gert-nummer. Diskjockey en muziekproducent Regi Penxten stook de klassieke hit Alles Is Op uit 1996 in een nieuw jasje. De videoclip werd opgenomen in Plopsaland De Panne.

Verschillende acteurs van het eerste uur verleenden hun medewerking. Zo kroop Koen Crucke weer in de rol van Alberto Vermicelli en keerde Walter De Donder terug als de Burgemeester. Samson wordt tegenwoordig gespeeld door Dirk Bosschaert.

De remix werd uitgebracht ter gelegenheid van een speciale tv-show. Omroep VRT bracht zaterdagavond een groot eerbetoon aan Gert Verhulst, die dertig jaar lang het baasje van Samson speelde. Tegenwoordig neemt zijn dochter Marie Verhulst die taak op zich.

Kasteel
Voor de videoclip werd gefilmd in het Samson & Gert-gebied in Plopsaland, maar ook in het nieuwe Plopsa Hotel. Verder komen het Prinsessia-kasteel en Wickieland in beeld. Het attractiepark is al maanden gesloten vanwege de Belgische coronamaatregelen.Meer Plopsaland De Panne
Looopings verscheen eerder op o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad Hart van Nederland Editie NL ANP BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be