Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Games

Computerspel Jurassic World Evolution nu gratis te downloaden

02-01-2021, 17.03 uur

Altijd al gedroomd van het bouwen van je eigen dinopretpark? Computerspel Jurassic World Evolution, gebaseerd op de populaire Jurassic World-films, is tijdelijk gratis te downloaden. De website Epic Games Store, te vinden op epicgames.com, biedt de game op dit moment gratis aan.

Normaal gesproken kost het spel 44,99 euro. De actie loopt tot en met donderdag 7 januari. Op gameplatform Steam wordt Jurassic World Evolution momenteel verkocht voor 4,49 euro, ook een schijntje vergeleken met de reguliere prijs.

De game draait om het bouwen van een park waar zowel de veeleisende bezoekers als de levensgevaarlijke dinosaurussen tevreden zijn. Jurassic World Evolution, geschikt voor Windows-computers, werd ontwikkeld door Frontier Developments. Dat bedrijf is bekend van vergelijkbare spellen als Planet Coaster en Planet Zoo.

Jurassic Park
Voor eventuele uitbreidingspakketten moet in de Epic Games Store wel betaald worden. Zo kost het Carnivore Dinosaur Pack 4,99 euro en vraagt men 19,99 euro voor de expansie Return To Jurassic Park.



Meer games
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be