Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Reclamebanners zijn voor Looopings de belangrijkste inkomstenbron.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Koninklijke Burgers' Zoo

Techno-dj's vieren feest in Burgers' Zoo: optreden bij de haaien

01-01-2021, 21.12 uur | Reacties

Twee dj's hebben een bijzonder optreden gegeven in Burgers' Zoo. Het dierenpark liet de Arnhemse techno-act Kamara onlangs draaien in themagebied Burgers' Ocean, pal voor een gigantisch aquarium met haaien. Het resultaat is te beluisteren én te bekijken op YouTube.

Een anderhalf uur durende video toont hoe dj's Kasper Kwant en Ralph Jacobs het ene na de andere technonummer opzetten. De dieren in het koraalrifaquarium hadden daar in ieder geval geen last van, belooft de dierentuin.

"Bij wijze van zeer grote uitzondering hebben Kasper en Ralph van Kamara tijdens de lockdown geheel geluidloos een live-set opgenomen in de Ocean, zodat onze dieren geen enkele hinder hebben ondervonden", meldt Burgers' Zoo.

Eigen werk
Het optreden bestond "voor 100 procent uit eigen werk", laat Kamara weten op Facebook. "Graag nemen we jullie mee in deze reis door de tijd met ondersteuning van prachtige beelden uit de tijdloze Ocean. De prachtige beelden en video-effecten brengen de muziek naar een nog hoger niveau."Meer Koninklijke Burgers' Zoo
Reacties