Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Avonturenpark Hellendoorn

Oud-directeur Attractiepark Slagharen aan de slag voor Avonturenpark Hellendoorn

01-01-2021, 19.58 uurBeeld: Nickmans

Wouter Pops, de oud-directeur van Attractiepark Slagharen, heeft de overstap gemaakt naar Avonturenpark Hellendoorn. Daar gaat hij dit jaar aan de slag als operationeel manager. Ook wordt hij verantwoordelijk voor de gezondheid en veiligheid in het park.

"Een nieuw jaar met een nieuw avontuur", schrijft Pops op sociaal netwerk LinkedIn over de carrièreswitch. Op zijn profiel staat dat hij tot september 2019 operationeel directeur bij Slagharen was. Daarna zou hij aan de slag zijn gegaan als 'consultant' voor Avonturenpark Hellendoorn.

In werkelijkheid vertrok Pops al in het voorjaar van 2019 bij Slagharen. Hij was de laatste paar maanden van zijn zestien jaar lange Slagharen-loopbaan algemeen directeur. Dat beviel zo slecht dat hij al na vier maanden besloot om halsoverkop op te stappen, tot grote verbazing van zijn collega's. Op LinkedIn is dat voorval weggepoetst.

Gesloten
Avonturenpark Hellendoorn blijft tot april gesloten. Deze winter worden twee nostalgische attracties gerenoveerd: de oldtimerbaan uit 1977 en loopingachtbaan Tornado uit 1990, die Balagos gaat heten.

Meer Avonturenpark Hellendoorn
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be