Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Reclamebanners zijn voor Looopings de belangrijkste inkomstenbron.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Plopsa Indoor Coevorden

Enorme standbeelden gestolen bij Plopsa Indoor Coevorden

30-12-2020, 12.57 uur | Reacties

Bij pretpark Plopsa Indoor Coevorden zijn twee grote beelden gestolen. Het Drentse attractiepark mist twee standbeelden van mascottes Maya de Bij en Wickie de Viking. De zuilen waarop de figuren stonden, zijn leeg. Er werd wel een briefje achtergelaten door de daders.

Daarop staat de boodschap "Ik ben even in quarantaine", meldt Plopsa Indoor op Facebook. "Wie heeft onze beelden gezien?", wil het park weten. "Vermist sinds 30 december 2020. Weet jij waar onze bronzen vrienden in quarantaine zitten?" Er is aangifte van diefstal gedaan bij de politie.

Vermoedelijk gaat het om een stunt van een oudejaarsvereniging. Rond de jaarwisseling worden in Noord-Nederland regelmatig opvallende objecten ontvreemd. Doorgaans duiken de gestolen spullen enkele dagen later weer op, in goede conditie.

365 dagen
Plopsa Indoor is sinds 15 december noodgedwongen dicht vanwege het coronavirus. De deuren moeten in ieder geval tot en met 19 januari gesloten blijven. Het aangrenzende vakantiepark Center Parcs De Huttenheugte is in de tussentijd wel geopend.

Meer Plopsa Indoor Coevorden