Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Reclamebanners zijn voor Looopings de belangrijkste inkomstenbron.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Walibi Holland

Marktplaats-verkoper biedt Walibi-abonnementen aan voor 30 euro

30-12-2020, 23.59 uur

Op veilingsite Marktplaats worden nieuwe abonnementen voor Walibi Holland aangeboden voor 30 euro per stuk. Dat is een stuk goedkoper dan het reguliere tarief van 87,50 euro. De aanbieding lijkt te mooi om waar te zijn en is dat ook: het gaat om een oplichter.

"Walibi-passen voor het jaar 2021", schrijft de aanbieder, die zichzelf Sander van Dungel uit Leidschendam noemt. "Wordt eigen naam en foto opgezet. Zijn één jaar lang na aanschaf geldig." Daaronder zette de gebruiker een lijstje met voordelen, gekopieerd van de officiële Walibi-site.

In een privébericht aan een belangstellende vult hij aan: "Hij is geldig, ik heb iemand werken bij Walibi die er gemakkelijk aan kan komen." Onzin, reageert een woordvoerster van het pretpark. "Dit kan uiteraard niet", laat ze aan Looopings weten.

Heel anders
Het plaatje bij de nepadvertentie klopt bovendien niet. "Dat is een oude pas. Die van aankomend jaar gaan er heel anders uitzien." Walibi heeft de advertentie inmiddels gerapporteerd bij Marktplaats, in de hoop dat de pagina snel verwijderd wordt.

Meer Walibi Holland
Looopings verscheen eerder op o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad Hart van Nederland Editie NL ANP BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be