Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Fans

Video: zo beleefden bekende en onbekende pretparkgekkies seizoen 2020

31-12-2020, 20.45 uur

Ondanks alle coronamaatregelen en sluitingen hebben pretparkfans toch nog iets vrolijks weten te maken van seizoen 2020. Een achttien minuten durende videocompilatie op YouTube laat zien hoe 2020 verlopen is, door de ogen van tientallen prettig gestoorde pretparkgekkies.

Voor de productie struinde YouTube-kanaal Yodakoeken een jaar lang het internet af. Het is de derde keer dat de videomaker een compilatie maakt van hilarische, bizarre, ongemakkelijke en onverstaanbare momenten van pretpark- en kermisfanaten uit Nederland en België.

Daarbij is er zowel aandacht voor bekende youtubers als gelegenheidsvloggers. De eerdere delen zijn inmiddels bijna 17.000 keer bekeken.

Traditie
De Ultieme Pretparkgekkies Compilatie III, zoals de laatste video heet, eindigt met de mededeling dat op 31 december 2021 een nieuw deel verschijnt. Daarmee lijkt een nieuwe eindejaarstraditie geboren.Meer fans
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be