Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Alton Towers Resort

Vuurwerkbrand in Alton Towers

05-11-2012, 09.42 uur

Een vuurwerkshow in pretpark Alton Towers is gisteravond fout afgelopen. Tijdens het spektakel kwam een smeulende vuurpijl terecht op een van de daken in een kindergebied.

Er ontstond een brandje en het hele themadeel moest met spoed geëvacueerd worden. Dat gebeurde met de harde hand. "Beveiligers hebben idioot en gevaarlijk gehandeld", schrijft een ooggetuige op internet.

"Ze duwden ons weg en riepen dat we geen foto's mochten maken. Vervolgens gingen ze zelf naar de brand staan kijken. Verder ondernamen ze helemaal niets, ook niet toen er brandende onderdelen van de daken vielen."

Toen een woordvoerder naar het incident gevraagd werd, loog hij dat er alleen een nagloeiende vuurpijl is gevonden.

Download de Looopings-app voor iPhone of Android en ontvang meldingen bij breaking news
Meer Alton Towers Resort
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be