Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Reclamebanners zijn voor Looopings de belangrijkste inkomstenbron.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Movie Park Germany

Foto's: decors van nieuwe achtbaan Movie Park Germany in aanbouw

27-12-2020, 13.38 uur

Movie Park Germany trakteert fans op exclusieve beelden van de bouwplaats van een nieuwe achtbaan. Het Duitse pretpark werkt aan een grotendeels overdekte multi dimension coaster die in het teken staat van filmstudio's in Hollywood. De gedetailleerde decors van de attractie worden momenteel in elkaar gezet.

Daarvoor heeft Movie Park de Nederlandse decoratiefirma P&P Projects ingeschakeld. Op foto's is te zien dat een aanzienlijk deel van de baan zelf ook al overeind staat. Bezoekers passeren straks onder meer een Amerikaanse straat met winkeltjes en een brandweerkazerne.

Movie Park Studio Tour, zoals het project wordt genoemd, verrijst in een enorme hal van 3800 vierkante meter. Voorheen was daar bootjesdarkride Ice Age Adventure te vinden. Voor het ontwerp is de Nederlandse Leisure Expert Group verantwoordelijk. De muziek en multimedia-elementen komen van het Duitse bedrijf IMAscore.

Platform
De 532 meter lange familieachtbaan van fabrikant Intamin leidt passagiers straks langs twaalf verschillende scènes. Treinen halen een topsnelheid van 60 kilometer per uur. Er komen twee lanceringen: zowel vooruit als achteruit, dankzij een platform dat 360 graden kan draaien. De coaster gaat niet over de kop.

Meer Movie Park Germany
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings op Twitter
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be