Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Reclamebanners zijn voor Looopings de belangrijkste inkomstenbron.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Efteling

Efteling opent webshop met bijna 150 verschillende producten

21-12-2020, 21.07 uur

De Efteling heeft vanaf vandaag een eigen webshop. Wie op zoek is naar Efteling-souvenirs, kan daarvoor terecht op webshop.efteling.com. Het aanbod bestaat uit bijna 150 verschillende producten, die in heel Nederland bezorgd kunnen worden.

Zo kunnen Efteling-liefhebbers toch een aandenken aan het attractiepark in huis halen nu de Efteling gesloten is. De online winkel biedt onder meer knuffels, boeken, spellen, sleutelhangers, beeldjes, tassen, paraplu's, puzzels en muziekdoosjes aan. Het aanbod is verdeeld in vijf hoofdcategorieën: tafelen, kleding, speelgoed, vrije tijd en decoraties.

Helemaal nieuw is een abstracte poster van het merk WIJCK, met daarop een tekening van entreegebouw Huis van de Vijf Zintuigen. Andere opvallende producten zijn een pin van de Winter Efteling 2020-2021 (6 euro), een doe-het-zelf-set waarmee Symbolica in karton na te bouwen is (12,50 euro) en een bouwpakket voor trekpoppen van Droomvlucht-elfjes (6 euro).

Wanddecoratie
Ook een onlangs geïntroduceerde wanddecoratie met Efteling-silhouetten (80 euro) wordt online verkocht. De webshop, die officieel 't Pakhuys heet, werd ontwikkeld met behulp van leverancier Shopify. Men rekent standaard 6 euro voor de verzendkosten. Bij een besteding van 50 euro of meer is de verzending gratis.

De eerste vierhonderd klanten ontvangen een "lekkere Efteling-verrassing". Bestelde producten zijn waarschijnlijk niet op tijd meer binnen voor de kerstdagen. "We proberen alle bestellingen binnen twee tot drie dagen te versturen", laat de Efteling weten. "Vanwege de feestdagen kan het voorkomen dat je bestelling iets is vertraagd."

Niet rendabel
Op Wehkamp en bol.com zijn al langer Efteling-artikelen verkrijgbaar, al is het aanbod daar zeer beperkt. Van 2004 tot 2015 had de Efteling een eigen webshop. Daar stopte het park destijds mee omdat de winkel niet rendabel genoeg was.

Door de coronacrisis ontstond er toch weer een grote vraag naar de mogelijkheid om online Efteling-spullen te bestellen. "We hopen die optie zo snel mogelijk te lanceren", liet de Efteling al in mei dit jaar weten.Meer Efteling
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings op Twitter
Looopings verscheen eerder op o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be