Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Reclamebanners zijn voor Looopings de belangrijkste inkomstenbron.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Disneyland Paris

Video: achter de schermen bij opknapbeurt Buzz Lightyear Laser Blast in Disneyland Paris

19-12-2020, 18.12 uur | Reacties

De grote opknapbeurt van Buzz Lightyear Laser Blast in Disneyland Paris is bijna voltooid. Door de coronapandemie duren de werkzaamheden wel een stuk langer dan verwacht. Eigenlijk had de renovatie van de interactieve darkride eind juli 2020 afgerond moeten zijn.

De attractie is al sinds begin januari dicht. Nu kondigt Disneyland aan dat Buzz Lightyear Laser Blast naar verwachting in februari 2021 weer opengaat, bij de heropening van de Disney-parken. Het Disney-resort is van plan om vanaf 13 februari weer bezoekers te ontvangen, als de coronaregels in Frankrijk dat toelaten.

"Dit project was de meest omvangrijke renovatie van het interieur en exterieur sinds de opening in 2006", meldt Disneyland over de verbouwing. Alle scènes, animatronics en speciale effecten zijn vernieuwd. Zo werd het volledige decor opnieuw geverfd. Verder is neonverlichting op de façade vervangen door led-lampen.Meer Disneyland Paris
Reacties
Vanwege Europese regelgeving verschijnt het reactieveld alleen wanneer Facebook-gebruikers ingelogd zijn in hun browser en in hun account toestemming hebben gegeven voor het gebruik van plug-ins. Als niet aan die voorwaarden is voldaan, zijn er geen reacties zichtbaar.
Looopings verscheen eerder op o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad Hart van Nederland Editie NL ANP BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be