Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Reclamebanners zijn voor Looopings de belangrijkste inkomstenbron.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Walibi Holland

Walibi Holland organiseert drive-through-kerstborrel met sneeuwmachine

18-12-2020, 14.08 uur

Walibi Holland heeft deze week een coronaproof personeelsfeest gevierd. Omdat een reguliere kerstborrel niet mogelijk was, werden 120 vaste medewerkers uitgenodigd voor een speciale drive-through-variant. De personeelsleden reden met eigen vervoer door vakantiepark Walibi Village, waar cadeautjes werden uitgedeeld.

De aanwezigen werden getrakteerd op pizza en warme chocolademelk. Kerstmuziek en een enorme sneeuwmachine zorgden voor winterse sferen. Bovendien liet de nieuwe mascotte van het pretpark zich voor het eerst zien.

Alle werknemers ontvingen een kerstpakket met een kaartje van algemeen directrice Mascha van Till. Ze was bovendien aanwezig voor een persoonlijke kerstgroet. "We zijn blij dat we een heftig seizoen op een vrolijke en positieve wijze hebben kunnen afsluiten, met een leuk extraatje voor ons personeel", zegt een woordvoerster.

Meer Walibi Holland
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings op Twitter
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be