Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Leveranciers

Binnenkort op de kermis? Zweefmolen met roterende en swingende gondels

17-12-2020, 22.40 uur

De Nederlandse attractiebouwer Mondial Rides ontwikkelde een spectaculaire variant op de klassieke zweefmolen. Het bedrijf uit Heerenveen brengt een zweefmolen op de markt waarvan de bakjes kunnen swingen en draaien. Dat zorgt voor een sensationele ervaring op tientallen meters hoogte.

Het attractietype wordt airstrike genoemd. Volgens Mondial is de toren zowel geschikt voor kermissen als voor pretparken. "De airstrike zorgt voor een enorme kick en een unieke ritervaring", laat de fabrikant weten. "De attractie is in ontwikkeling en kan naar wens gedecoreerd worden."

De firma komt met twee verschillende modellen. Een kleine versie van 30 meter hoog telt 24 zitplaatsen, een grote variant met een hoogte van 60 meter biedt plaats aan 48 personen. De attractie kan vervoerd worden in vijf tot tien containers, afhankelijk van de grootte.

Meer leveranciers
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be