Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Attractiepark Toverland

Toverland wil camping van mei tot september 2021

18-12-2020, 12.46 uur

Bezoekers van Toverland kunnen waarschijnlijk ook in 2021 in het attractiepark blijven slapen. Na het succes van afgelopen zomer is het de bedoeling om het Pop-Up Summer Camp volgend jaar te laten terugkeren, bevestigt een woordvoerster aan Looopings. In dat geval zal de camping een stuk langer geopend zijn, namelijk van mei tot september.

In 2020 was de camping zes weken geopend, van 11 juli tot en met 23 augustus. Volgend jaar start het Pop-Up Summer Camp naar verwachting al in de meivakantie, op zaterdag 1 mei. De camping blijft vervolgens toegankelijk tot en met het einde van de zomervakantie; zondag 5 september.

Vermoedelijk zal de tijdelijke camping in 2021 dus maar liefst achttien weken in Toverland te vinden zijn. Het park overweegt al langer om de camping permanent aan te bieden. "Op deze manier kunnen we bekijken wat de vraag naar overnachtingen over deze hele periode is", vertelt de voorlichtster.

Receptie
De camping werd dit jaar gerealiseerd op een parkeerplaats tussen het overdekte themagebied Land van Toos en houten achtbaan Troy. De voormalige ingang van het park fungeerde als receptie.

Bezoekers mochten hun eigen camper, caravan of tent meenemen, maar Toverland bood zelf ook ingerichte tenten aan. "De vraag overtreft onze stoutste verwachtingen", zei directeur Jean Gelissen jr. destijds over het initiatief.

Bestel de exclusieve Looopings Podcast-pin via Pretparkwinkel.nl
Meer Attractiepark Toverland
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be