Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Reclamebanners zijn voor Looopings de belangrijkste inkomstenbron.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Attractie- en Vakantiepark Slagharen

Attractiepark Slagharen verrast medewerkers met kerstcadeaus

17-12-2020, 16.45 uur

Attractiepark Slagharen zet medewerkers deze week op bijzondere wijze in het zonnetje. Personeelsleden mogen met hun auto door het pretpark rijden om cadeautjes in ontvangst te nemen. Zo wil Slagharen hen bedanken voor hun inzet in een lastig jaar.

Tijdens de zogenoemde Christmas Drive-Through - op woensdag- en donderdagavond - worden meer dan tweeduizend cadeaus uitgedeeld. "Waaronder vijfhonderd kerstboompjes, vijfhonderd kerstsokken, vijfhonderd gepersonaliseerde kerstballen en vijfhonderd kerstpakketten", vertelt een woordvoerster aan Looopings.

De directie helpt mee met uitdelen. Dat gebeurt coronaproof: medewerkers blijven in hun wagen zitten. "Elke medewerker van Slagharen verdient extra waardering voor de getoonde inzet, het enthousiasme en de geboden flexibiliteit in 2020", vindt personeelsmanager Noortje Bellucci.

Vliegticket
En het park heeft meer verrassingen in petto. Zo ontvangt de werknemer met de mooist versierde auto een extra kerstpakket. Verder gaan vijf wensen van collega's in vervulling. Een medewerkster van het horecateam werd bijvoorbeeld verrast met een videoboodschap van haar moeder, vanuit Indonesië. Slagharen trakteert de vrouw op een vliegticket om haar dochter op te zoeken in Nederland als de omstandigheden dat weer toelaten.

Meer Attractie- en Vakantiepark Slagharen
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings op Twitter
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be