Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Duinrell

Duinrell-vakanties kunnen doorgaan ondanks gesloten Tikibad en attracties

16-12-2020, 17.21 uur

Geboekte vakanties bij Duinrell kunnen tijdens de coronasluiting gewoon plaatsvinden. Dat bevestigt een voorlichtster aan Looopings. Het Tikibad en het attractiepark mogen tot en met 19 januari niet open, maar blijven slapen in een Duingalow is wel mogelijk.

Wie een verblijf had geboekt, mag kiezen uit twee opties. Als een geplande vakantie doorgaat, stort Duinrell 25 procent van het betaalde bedrag retour. "Aangezien de vakantie iets anders zal zijn dan bij het boeken de bedoeling was", zegt de woordvoerster.

Wat moeten bezoekers doen zonder waterparadijs en attracties? "In de omgeving is veel te doen", meldt Duinrell op Instagram. "Ga bijvoorbeeld slenteren door het pittoreske Wassenaar, wandel of fiets door Nationaal Park Hollandse Duinen of waai uit op het strand." Voor boodschappen is de supermarkt van Duinrell geopend.

Verplaatsen
Het is ook mogelijk om een vakantie in de periode tot en met 19 januari te verplaatsen naar een later moment. Daarbij geldt een uiterste aankomstdatum van 31 december 2021. Bij een hoger totaalbedrag moet het verschil bijbetaald worden.

Duinrell geeft in ieder geval geen geld terug bij een annulering. "We begrijpen dat je een voorkeur hebt voor teruggave van de betaalde reissom", valt te lezen op de website van het park. "De omstandigheden zijn op dit moment echter zo uitzonderlijk, dat wij geen restitutie van de betaalde reissom kunnen verlenen."

Download de Looopings-app voor iPhone of Android en ontvang meldingen bij breaking news
Meer Duinrell
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings op Twitter
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be