Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Efteling

Efteling houdt vakantiepark Bosrijk open tijdens coronasluiting

15-12-2020, 11.58 uur

De Efteling blijft zeker tot en met 19 januari 2021 gesloten, maar dat geldt niet voor vakantiepark Efteling Bosrijk. Daar kunnen bezoekers de komende weken gewoon terecht voor een korte vakantie in een Boshuys of Dorpshuys. Omdat het attractiepark dicht is, worden de tarieven verlaagd.

Een verblijf met twee overnachtingen in een Boshuys voor zes personen is op dit moment mogelijk vanaf 420 euro; 70 euro per persoon. Wie een verblijf had geboekt in het Efteling Hotel of vakantiepark Loonsche Land, kan dat laten verplaatsen naar Bosrijk.

In Bosrijk zijn het restaurant en het zwembad dicht. Er is wel een klein winkeltje open waar hapjes worden verkocht. Ook is het mogelijk om eten te laten bezorgen in de accommodatie.

Tegoedbonnen
Voor personen die een geplande overnachting willen uitstellen tot het attractiepark weer geopend is, deelt de Efteling standaard digitale tegoedbonnen uit. Wie daar geen genoegen mee neemt, kan contact opnemen met de klantenservice om het geld terug te vragen. Daar communiceert het park echter niet openlijk over.

Download de Looopings-app voor iPhone of Android en ontvang meldingen bij breaking news
Meer Efteling
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings op Twitter
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be