Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Attractie- en Vakantiepark Slagharen

Attractiepark Slagharen trakteert familie op filmavond in privébioscoop

13-12-2020, 18.01 uur

Attractiepark Slagharen heeft zaterdagavond een bezoeker en haar familieleden in de watten gelegd. Daphne Duivenvoorde had het pretpark laten weten dat ze dolgraag een keer een avondje film zou willen kijken in El Teatro, het 4D-theater van Slagharen.

Daar heeft het park gehoor aan gegeven. De ruimte werd voor één keer omgetoverd tot een privébioscoop voor de vrouw, haar zus en twee neven. Op het programma stond de komedie Grown Ups uit 2010, met Adam Sandler, Kevin James, Chris Rock en Salma Hayek.

Duivenvoorde gaat met haar gezelschap naar eigen zeggen jaarlijks op vakantie naar Slagharen. "Dit jaar al voor de 23e keer", weet een woordvoerster.

Wensboom
Slagharen begon in de herfst met het in vervulling laten gaan van wensen. Daarvoor is op het entreeplein een grote wensboom opgetuigd, waar bezoekers wensen kunnen achterlaten. Dat kan ook via de website van het park.

Meer Attractie- en Vakantiepark Slagharen
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be