Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Reclamebanners zijn voor Looopings de belangrijkste inkomstenbron.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Attractie- & Vakantiepark Slagharen

Jaarwisseling op grote hoogte: aftelmoment in reuzenrad Slagharen

11-12-2020, 16.31 uur

Verblijfsgasten van Attractiepark Slagharen kunnen het nieuwe jaar op een bijzondere plek inluiden. Wie oud en nieuw viert in het Overijsselse pretpark, krijgt de kans om even voor middernacht in het tientallen meters hoge reuzenrad Big Wheel te stappen. Dat bevestigt een woordvoerster aan Looopings.

Slagharen selecteert enkele gezelschappen die in de nacht van 31 december op 1 januari een rondje mogen maken in het rad. Het aftelmoment beleven ze vervolgens op zo'n 45 meter hoogte. Wie kans wil maken, boekt een verblijf inclusief een driegangenmenu. Het eten wordt rond etenstijd bezorgd bij het vakantiehuisje.

Waarschijnlijk zal er vanuit het reuzenrad nauwelijks vuurwerk te zien zijn. Vanwege corona geldt er tijdens de jaarwisseling een landelijk vuurwerkverbod. Voor dagbezoekers is Slagharen op donderdag 31 december geopend van 10.00 tot 17.00 uur.

Meer Attractie- & Vakantiepark Slagharen
Looopings verscheen eerder op o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad Hart van Nederland Editie NL ANP BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be