Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Koninklijke Burgers' Zoo

Nieuwe website voor Burgers' Zoo: 'Mensen inspireren met schoonheid van de natuur'

13-12-2020, 18.43 uur

De website van Burgers' Zoo is in een nieuw jasje gestoken. Het was om meerdere redenen hoog tijd voor een nieuw ontwerp, vertelt marketingmanager Tim Lammers aan Looopings. "We vonden dat de laadtijd te lang was en we vonden de site niet mobielvriendelijk genoeg", zegt hij.

Maar bovenal wilde de Arnhemse dierentuin dat het "onderscheidend vermogen" van het park beter naar voren zou komen. "Daarom heeft het verhaal achter onze belevingen, onze ecosystemen en onze stichting nu een betere positie."

Verder biedt de nieuwe site meer mogelijkheden voor persoonlijke één-op-één-communicatie. "Dankzij nieuwe toepassingen die we achter de schermen hebben ontwikkeld", legt Lammers uit.

Jonge dieren
"Een dagbezoeker zoekt meer naar basale info, een abonnementhouder kent die informatie al en wil juist meer lezen over toevoegingen, jonge dieren en evenementen." Het park werkte voor het project samen met internetbureau Infocaster uit Arnhem.

Het nieuwe ontwerp is een stuk overzichtelijker dan voorheen. De homepage bestaat nu uit een grote doorlopende video met daaronder de openingstijden van Burgers' Zoo en het weerbericht. Verder is er aandacht voor het laatste nieuws en de zeven verschillende ecodisplays in het dierenpark. Lammers: "We willen mensen inspireren met de schoonheid van de natuur."

Download de Looopings-app voor iPhone of Android en ontvang meldingen bij breaking news
Meer Koninklijke Burgers' Zoo
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be