Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
PortAventura World

PortAventura geeft de hoop op: heropening uitgesteld tot eind maart

09-12-2020, 11.18 uur

De kerstperiode van PortAventura World gaat definitief niet door. Het Spaanse pretparkresort is sinds half oktober gesloten vanwege aangescherpte coronamaatregelen in de regio. Tot nu toe was het de bedoeling om in november of december weer open te gaan.

Nadat de heropeningsdatum meermaals uitgesteld moet worden, heeft PortAventura nu de hoop opgegeven. "Met veel spijt melden wij dat de uitzonderlijke maatregelen van de gezondheidsautoriteiten ons niet toestaan om ons resort te openen voor het kerstseizoen", staat in een verklaring.

PortAventura World blijft de komende maanden dicht. Het nieuwe seizoen moet op zaterdag 27 maart 2021 van start gaan. "We willen onze dank uitspreken aan iedereen die ons heeft bezocht in dit bijzondere jaar", aldus het management. "We missen jullie en hopen jullie allemaal heel snel weer te zien."

Meer PortAventura World
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be