Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Plopsa Resort Belgian Coast

Sinterklaasshow Plopsaland bezwijkt onder populariteit

06-12-2020, 23.08 uur

Technische problemen hebben ervoor gezorgd dat De Grote Sinterklaasshow van Studio 100, opgenomen in Plopsaland De Panne, vandaag niet voor iedereen goed te volgen was. De Belgische telecomprovider Proximus zou voor een gratis livestream zorgen, maar de servers bleken niet bestand tegen de enorme belangstelling.

Door de populariteit was de uitzending voor veel kijkers niet te zien. Dat zorgde voor een hoop klachten op social media. Sommige ouders lieten weten dat hun kinderen ontroostbaar waren. Proximus en Studio 100 hebben hun excuses aangeboden voor het ongemak.

"Jullie waren met zo veel aan het kijken naar De Grote Sinterklaasshow dat wij technische storingen hebben ondervonden", aldus de provider. "Onze oprechte excuses", vult het Vlaamse productiebedrijf aan. De show begon om 11.00 uur. Wie problemen had met de stream, werd verwezen naar de herhaling met gebarentolk om 16.30 uur.

Sportpaleis
De Grote Sinterklaasshow wordt normaal gesproken jaarlijks opgevoerd in het Antwerps Sportpaleis. Door het coronavirus was het niet mogelijk om de reeks theatervoorstellingen door te laten gaan. Daarom werd voor één keer gekozen voor een digitale versie.

Daarin kreeg Sinterklaas gezelschap van Samson & Marie, Piet Piraat, Kabouter Plop, Bumba, Mega Mindy, Nachtwacht en K3. Als opnamelocatie werd gekozen voor het nieuwe Plopsa Hotel van Plopsaland De Panne, dat momenteel leeg staat. Op die manier was de uitzending tegelijkertijd een uitgebreide reclamespot voor het hotel.

Terugkijken
De tv-show is gratis terug te kijken via de website van Proximus.























Meer Plopsa Resort Belgian Coast
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be