Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Reclamebanners zijn voor Looopings de belangrijkste inkomstenbron.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Nieuws

Expositie met Lego-dino's in Utrecht: de Dino Fabriek

11-07-2021, 17.00 uur

In Utrecht is deze zomer een expositie te bezoeken met tientallen dinosaurussen gemaakt van honderdduizenden Lego-steentjes. De Dino Fabriek bestaat uit zestig bouwwerken van in totaal twee miljoen blokjes.

Zo is er een 2 meter hoge Velociraptor van 46.284 steentjes en een 5 meter lange Triceratops van 157.549 steentjes. Kinderen kunnen meedoen met een interactieve tocht. Het is voor het eerst dat de Lego-dino's in de Benelux staan.

Daarnaast is er een theaterstuk dat geproduceerd werd in samenwerking met Van Hoorne Entertainment. Hoofdpersonage is Professor Diffeloor, die al zijn hele leven bezig is om dino's te laten terugkeren op aarde. Al zijn verzamelde kennis is te vinden in de fabriek.

Industrieel
De Dino Fabriek bevindt zich in een voormalige veevoederfabriek die werd omgebouwd tot een industriële evenementenlocatie. Het evenement duurt van maandag 12 juli tot en met zondag 29 augustus. Tickets kosten 17,50 euro. Parkeren is gratis.

Meer nieuws
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings op Twitter
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be