Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Reclamebanners zijn voor Looopings de belangrijkste inkomstenbron.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Europa-Park

Kerstbomen uit Europa-Park staan te koop

17-12-2020, 15.59 uur | Reacties

Nu het kerstseizoen van Europa-Park niet doorgaat, worden de kerstbomen uit het Duitse attractiepark verkocht. Fans kunnen een originele Europa-Park-kerstboom in huis halen. Het pretpark heeft een groot aantal dennenbomen achtergelaten bij boomkwekerij Palmen-Oase in de stad Herbolzheim.

Het bedrijf ligt op zo'n tien minuten rijden van het park. "Voor slechts 14,95 euro bieden wij een nordmannspar aan, ofwel een stukje wintermagie uit Europa-Park", meldt Palmen-Oase op Facebook. "Ze zijn er in het groen of al wit gespoten, tot een hoogte van 5 meter."

Europa-Park pakt jaarlijks flink uit tijdens het kerstperiode. Er worden doorgaans zo'n drieduizend kerstbomen gebruikt. Dit jaar heeft de Duitse overheid een streep gezet door alle kerstactiviteiten in pretparken en dierentuinen. De parken zijn sinds 2 november dicht vanwege het coronavirus. Dat blijft in ieder geval zo tot en met 10 januari.Meer Europa-Park
Reacties
Vanwege Europese regelgeving verschijnt het reactieveld alleen wanneer Facebook-gebruikers ingelogd zijn in hun browser en in hun account toestemming hebben gegeven voor het gebruik van plug-ins. Als niet aan die voorwaarden is voldaan, zijn er geen reacties zichtbaar.
Looopings verscheen eerder op o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad Hart van Nederland Editie NL ANP BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be