Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Efteling

Aanbieding: middagje Winter Efteling voor 22,50 euro

04-12-2020, 14.08 uur

Wie genoegen neemt met een middagbezoek aan de Winter Efteling, kan ruim 40 procent op de toegangsprijs besparen. In de webwinkels van de regionale kranten Brabants Dagblad, Eindhovens Dagblad, BN DeStem en PZC worden tijdelijk Efteling-tickets verkocht voor 22,50 euro.

Die zijn tot en met 31 januari 2021 geldig op doordeweekse dagen vanaf 14.00 uur, met uitzondering van de kerstvakantie. Normaal gesproken kosten entreekaarten voor die periode online 38 euro.

Na het bestellen van de toegangsbewijzen moet er een datum en een tijdslot geselecteerd worden op de website van de Efteling. De Winter Efteling duurt tot en met eind januari. Het park is dagelijks open vanaf 11.00 uur.

Bestel de exclusieve Looopings Podcast-pin via Pretparkwinkel.nl
Meer Efteling
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be