Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Reclamebanners zijn voor Looopings de belangrijkste inkomstenbron.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Efteling

Meubilair uit Efteling Hotel staat te koop

30-01-2021, 14.03 uur

Echte Efteling-meubels in huis halen? Een deel van het meubilair van het Efteling Hotel staat te koop. 98 hotelkamers worden op dit moment voorzien van een nieuw interieur. De oude meubels zijn geschonken aan een kringloopwinkel in Kaatsheuvel.

"We zijn ontzettend blij dat een deel van de overgebleven meubels in onze gemeente kan worden hergebruikt", zegt parkdirecteur Nicole Scheffers daarover. Efteling-fans kunnen nu kaptafels, spiegels, tv's, bijzettafels, lampen, stoelen en poefen in huis halen, afkomstig uit de hotelkamers.

De artikelen worden in sets verkocht, variƫrend van 65 tot 170 euro. Een reservering plaatsen kan via een formulier op de website van de Klussen en Diensten Centrale Loon op Zand (KDC).

Opbrengsten
"Toekenning vindt plaats op basis van de volgorde van binnenkomst van de bieding", laat de kringloopwinkel weten. "Let wel op, het aanbod is beperkt." Na het maken van een afspraak kunnen de spullen opgehaald worden in Kaatsheuvel. De opbrengsten gaan naar de voedselbank en andere lokale goede doelen.

De grote renovatie van het Efteling Hotel duurt naar verwachting tot en met zondag 7 maart. Voorlopig blijft de Efteling echter gesloten vanwege de coronamaatregelen. Alleen vakantiepark Bosrijk is momenteel toegankelijk.

Meer Efteling
Looopings verscheen eerder op o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad Hart van Nederland Editie NL ANP BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be