Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Artis

Artis lanceert eigen webshop met souvenirs

02-12-2020, 15.29 uur

Dierentuin Artis heeft vanaf vandaag een eigen webshop. In de webwinkel, te vinden op webshop.artis.nl, zijn onder meer knuffels, puzzels, magneten en posters verkrijgbaar. Speciaal voor de decembermaand is er een aparte pagina met cadeaus onder de 15 euro, waaronder een Artis-jaarkalender.

Momenteel kunnen producten alleen binnen Nederland bezorgd worden. Artis streeft ernaar om elke bestelling binnen drie werkdagen af te leveren. Het park rekent 4,95 euro voor de verzend- en administratiekosten.

De Amsterdamse dierentuin benadrukt dat alle artikelen in de online winkel zo duurzaam en milieuvriendelijk mogelijk geproduceerd worden. "Zo zijn bijvoorbeeld alle knuffels voorzien van een vulling bestaande uit enkel gerecycled materiaal en zijn de rugzakken en paraplu's gemaakt van gerecyclede petflessen", staat in een persbericht.

Verlies
Artis kan de extra inkomsten momenteel goed gebruiken. Door de coronacrisis lijdt het dierenpark een miljoenenverlies. Enkele tientallen medewerkers worden ontslagen. Geplande investeringen gaan voorlopig niet door.

Bezoek onze webshop op Pretparkwinkel.nl
Meer Artis
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be