Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Disneyland Paris

Video: dj Lost Frequencies geeft optreden in gesloten Disneyland Paris

13-12-2020, 17.19 uur

Disneyland Paris blijft nog twee maanden gesloten vanwege de coronacrisis, maar dat wil niet zeggen dat er helemaal niets gebeurt in de Disney-parken. Zaterdagavond vond in het Disneyland Park een groot kerstconcert plaats, met onder andere de bekende Belgische dj Lost Frequencies.

Het evenement, dat live te volgen was op Facebook en YouTube, werd georganiseerd in samenwerking met radiozender Virgin Radio. Lost Frequencies had eigenlijk afgelopen zomer moeten optreden tijdens dancefestival Electroland in Disneyland Paris. Vanwege corona ging dat niet door.

Dankzij het virtuele kerstconcert kreeg de dj, die in het dagelijks leven Felix De Laet heet, een herkansing. In de livestream bracht hij zijn grootste hits ten gehore vanaf een podium voor het kasteel van Doornroosje. Op de achtergrond waren videoprojecties en fonteinen zichtbaar.

Theekopjes
Ook Franse artiesten als Julien Doré, Louane, Vianney Bureau en Jérémy Frérot kwamen voorbij tijdens de bijna twee uur durende uitzending. Zij traden op in Videopolis, het theater bij restaurant Café Hyperion. Er werd ook gezongen tussen de theekopjes van Mad Hatter's Tea Cups. Verder lieten enkele Disney-figuren zich zien. Het Franse dj-duo Ofenbach sloot de show af.



Meer Disneyland Paris
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be