Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Efteling

Efteling gaat nieuwe bioscoopfilm vertonen in Fabula-zaal

02-12-2020, 15.05 uurBeeld: @DStamtafel

De nieuwe bioscoopfilm De Expeditie van Familie Vos, die over twee weken in première gaat, wordt ook vertoond in de Efteling. Op vrijdag 11 december vindt er een speciale voorpremière plaats in de filmzaal van de 4D-attractie Fabula. De film werd opgenomen in de Efteling.

Het verhaal gaat over een 11-jarige jongen die ontdekt dat zijn overleden opa een puzzeltocht voor hem heeft achtergelaten in de Efteling. Tijdens de zoektocht naar een kostbaar sprookjesboek wordt hij dwarsgezeten door een mysterieus figuur. De opnames vonden plaats in januari en februari van dit jaar.

De Expeditie van Familie Vos draait vanaf woensdag 16 december in de Nederlandse bioscopen. Wie bij de voorpremière in de Fabula-zaal aanwezig wil zijn, kan meedoen met een prijsvraag op de socialmedia-kanalen van de Efteling.

Download de Looopings-app voor iPhone of Android en ontvang meldingen bij breaking news
Meer Efteling
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be