Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Ouwehands Dierenpark Rhenen

700.000 mensen zien kerstspecial Ouwehands Dierenpark

27-12-2020, 14.14 uur

De kerstspecial van tv-serie Het Echte Leven in de Dierentuin, opgenomen in Ouwehands Dierenpark, heeft op tweede kerstdag iets meer dan 700.000 kijkers weten te boeien. Dat blijkt uit cijfers van Stichting KijkOnderzoek. De speciale kerstaflevering stond volledig in het teken van reuzenpandajong Fan Xing.

De panda werd op 1 mei van dit jaar geboren. Sinds eind november kunnen bezoekers van Ouwehands Dierenpark het dier met eigen ogen bekijken. Het drie kwartier durende tv-programma laat zien hoe moeizaam de bevruchting verliep en wat er in de zes maanden erna allemaal gebeurd is.

Zo brengen de makers uitgebreid in beeld hoe het jong leert klimmen én vallen. Het Echte Leven in de Dierentuin wordt geproduceerd door I Care Producties, in opdracht van omroep NTR. De vertelstem is die van acteur Jacob Derwig.

Miljoen
Op NPO Start is de uitzending gratis terug te kijken. Het tweede seizoen van de dierentuinserie werd afgelopen zomer vertoond op NPO 1. Toen was de show wekelijks goed ruim één miljoen kijkers.

Meer Ouwehands Dierenpark Rhenen
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be