Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Europa-Park Erlebnis-Resort

Europa-Park komt met virtual reality onder water: Snorri Snorkling

28-11-2020, 17.47 uur

Europa-Park wil nog deze winter een bijzondere nieuwe virtualreality-beleving openen. Het Duitse pretpark werkt aan een attractie die het mogelijk maakt om onder water virtual reality te ervaren: Snorri Snorkling VR. De attractie, waar extra voor betaald moet worden, wordt onderdeel van Europa-Parks waterwereld Rulantica.

De naam is een verwijzing naar Rulantica-mascotte Snorri, een paarse inktvis. "Ontdek de unieke onderwaterwereld rond Rulantica op een volledig nieuwe manier", staat in de promotietekst. "Deze winter krijg je de kans om je VR-duikbril op te zetten voor een spettende VR-beleving." In een nieuwe YouTube-video licht men het concept toe.

Europa-Park investeert de laatste jaren fors in VR-techniek, zowel in het pretpark als daarbuiten. In september opende in de buurt van Rulantica en themahotel Krønasår de virtualreality-beleving Yullbe. Bezoekers maken daar een interactieve wandeling met een VR-headset op.

Buitengebied
De exacte openingsdatum van Snorri Snorkling VR is nog niet bekend. Momenteel zijn Europa-Park en Rulantica gesloten vanwege de Duitse coronamaatregelen. Het waterpark wordt komend voorjaar ook uitgebreid met een nieuw buitengebied dat Svalgurok gaat heten.Bezoek onze webshop op Pretparkwinkel.nl
Meer Europa-Park Erlebnis-Resort
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be