Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Attractie- en Vakantiepark Slagharen

Foto's: Attractiepark Slagharen in winterse sferen

28-11-2020, 18.39 uur

Attractiepark Slagharen is omgedoopt tot Winter Slagharen. Bezoekers wanen zich nog tot en met 3 januari in winterse sferen, met lampjes en kerstdecoraties. Het park gaat open in de weekenden en tijdens de kerstvakantie. De wensboom die hoorde bij het herfstprogramma Western Wish Fall blijft deze winter staan.

Net als in oktober kunnen bezoekers daar onder toeziend oog van Farmer Frank wensen insturen. Vanaf 12 december wordt hij vervangen door de Winterelf. "Ons park is klaar voor een feestelijke decembermaand", laat een woordvoerster weten. "We zijn heel verheugd dat we deze sfeer kunnen neerzetten."

Voor de aankleding werd samengewerkt met evenementenbureau Beau Events. Alle attracties zijn geopend als de weersomstandigheden het toelaten, met uitzondering van Expedition Nautilus. De overdekte schaatsbaan in Winter Western Village, die afgelopen herfst al was opgebouwd, is nog steeds toegankelijk. Dat geldt ook voor een speciaal doolhof.

Meer Attractie- en Vakantiepark Slagharen
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be