Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Reclamebanners zijn voor Looopings de belangrijkste inkomstenbron.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Avonturenpark Hellendoorn

Avonturenpark Hellendoorn renoveert nog een attractie: 'Groots aangepakt'

27-11-2020, 11.28 uur | Reacties

Avonturenpark Hellendoorn renoveert deze winter twee attracties. Naast het vernieuwen van de bekende achtbaan Tornado krijgt de oldtimerbaan uit 1977 een grote opknapbeurt. Dat meldt een woordvoerder van het Overijsselse pretpark aan Looopings.

"Het wordt groots aangepakt", zegt hij. "Er worden veel nieuwe scènes gecreëerd, er wordt audio toegevoegd en de gehele omgeving krijgt een nieuwe indeling." De werkzaamheden zijn al gestart. Het park toont alvast een foto van enkele nieuwe boerderijdieren, gebouwd door de Filipijnse decoratiefirma Themebuilders.

De oldtimers van fabrikant Mack Rides krijgen nieuwe kleuren. Ze blijven bestuurbaar. Hellendoorn spreekt over een "kleurrijke, interactieve en grappige attractie die er weer als nieuw uit gaat zien". De naam van de attractie, simpelweg Oldtimers, blijft ongewijzigd.

Verven
Ondertussen is het park bezig met het schilderen van de rollercoaster Tornado. De 25 meter hoge achtbaan uit 1990 krijgt niet alleen nieuwe kleuren, maar ook een nieuwe verhaallijn, een andere naam en een nieuwe trein.Meer Avonturenpark Hellendoorn
Reacties