Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Games

Met acht vrienden bouwen aan pretpark in vernieuwde game

06-12-2020, 16.36 uur

Pretparkspel Parkitect lanceert een nieuwe functie. Vanaf komende week is het mogelijk om de game te spelen met meerdere personen tegelijk. Dankzij een multiplayer-modus kunnen maximaal acht mensen op hetzelfde moment aan een virtueel attractiepark bouwen.

Parkitect, beschikbaar voor Windows- en Mac-computers, draait om het bouwen van een zo mooi mogelijk pretpark. Daarmee is het de moderne versie van klassieker RollerCoaster Tycoon. Een YouTube-video laat zien hoe de multiplayer-functie werkt. De reacties zijn overweldigend positief.

De nieuwe update is vanaf dinsdag 8 december gratis te downloaden. Parkitect, ontwikkeld door de firma Texel Raptor, bestaat sinds 2016. Afgelopen zomer verscheen al een grote update met nieuwe attracties en meer mogelijkheden. Het spel kost momenteel 24,99 euro. Wie ook twee uitbreidingspakketten wil, is 37,41 euro kwijt.



Meer games
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be