Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Reclamebanners zijn voor Looopings de belangrijkste inkomstenbron.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Attractiepark Toverland

Toverland start winterseizoen met nieuwe show

24-11-2020, 12.33 uur | Reacties

Het winterseizoen van Toverland gaat komend weekend van start. Normaal gesproken hult het Limburgse attractiepark zich alleen tijdens de kerstvakantie in winterse sferen. Dit jaar beginnen de zogeheten Magische Winterweken al op 28 november.

Tijdens de winterperiode zijn de themagebieden Port Laguna, Avalon en Magische Vallei gesloten. Bezoekers kunnen terecht in de hallen Land van Toos en Wunderwald en het buitengedeelte Ithaka, waar onder meer houten achtbaan Troy ligt.


ZIE OOK: Winterseizoen Toverland begint weken eerder

Mascotte Toos Toverhoed en haar varken Morrel krijgen een nieuwe show bij een grote kerstboom in parkdeel Ithaka. De voorstelling gaat Winterpret heten. Evenementenlocatie Magische Medina in het Land van Toos gaat open als afhaalrestaurant. Daar worden straks pannenkoeken, burgers, maaltijdsalades, soepen en smoothies verkocht.

Kerstmuziek
Lanceerachtbaan Booster Bike, gelegen in de Magische Vallei, wordt 's winters tot Wunderwald gerekend. De attractie gaat dan door het leven als The Christmas Coaster, met kerstdecoraties en kerstmuziek.

Een belangrijke wijziging ten opzichte van voorgaande jaren is dat Toverland tot de kerstvakantie op alle doordeweekse dagen volledig gesloten is. De Magische Winterweken duren tot en met zondag 3 januari 2021. Entreebewijzen kosten 25 euro. Wie tickets op tijd online bestelt, krijgt enkele euro's korting.

ZIE OOK: Toverland doopt achtbaan om tot Christmas Coaster

Reacties