Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Reclamebanners zijn voor Looopings de belangrijkste inkomstenbron.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Amusementspark Tivoli

Gelders pretpark gaat deze winter open als afhaalrestaurant

24-11-2020, 10.07 uur | Reacties

Amusementspark Tivoli is deze winter gesloten, maar buurtbewoners kunnen er wel terecht voor afhaalmaaltijden en souvenirs. Het familiepark in het Gelderse dorp Berg en Dal heeft een tijdelijke horecalocatie geopend.

Naast de kassa van het attractiepark worden onder meer oliebollen, braadworst, churros, erwtensoep, friet, snacks en drankjes verkocht. Pretparkfans zullen de aardappelspiralen van Spirello herkennen.

Wie salades en gourmetschotels mee naar huis wil nemen, moet die minimaal één dag van tevoren telefonisch of per mail bestellen.

Glitterknuffels
Ook de parkwinkel is in de winterperiode geopend. Ideaal voor wie nog cadeautjes voor Sinterklaas of kerst moet inslaan, meldt Tivoli. "Er is weer veel nieuw en voordelig geprijsd speelgoed binnengekomen, zoals een stoer zwaard voor 2,50 euro of een glitterknuffel voor 5,95 euro."

Het afhaalpunt gaat op woensdag tot en met zondag open van 12.00 tot 17.30 uur. Dat geldt ook voor de souvenirwinkel. Het nieuwe seizoen van Amusementspark Tivoli begint op 3 april 2021.

Meer Amusementspark Tivoli
Reacties
Vanwege Europese regelgeving verschijnt het reactieveld alleen wanneer Facebook-gebruikers ingelogd zijn in hun browser en in hun account toestemming hebben gegeven voor het gebruik van plug-ins. Als niet aan die voorwaarden is voldaan, zijn er geen reacties zichtbaar.
Looopings verscheen eerder op o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad Hart van Nederland Editie NL ANP BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be