Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Reclamebanners zijn voor Looopings de belangrijkste inkomstenbron.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Amusementspark Tivoli

Gelders pretpark gaat deze winter open als afhaalrestaurant

24-11-2020, 10.07 uur | Reacties

Amusementspark Tivoli is deze winter gesloten, maar buurtbewoners kunnen er wel terecht voor afhaalmaaltijden en souvenirs. Het familiepark in het Gelderse dorp Berg en Dal heeft een tijdelijke horecalocatie geopend.

Naast de kassa van het attractiepark worden onder meer oliebollen, braadworst, churros, erwtensoep, friet, snacks en drankjes verkocht. Pretparkfans zullen de aardappelspiralen van Spirello herkennen.


ZIE OOK: Efteling opent Spar-supermarkt: dit is er verkrijgbaar

Wie salades en gourmetschotels mee naar huis wil nemen, moet die minimaal één dag van tevoren telefonisch of per mail bestellen.

Glitterknuffels
Ook de parkwinkel is in de winterperiode geopend. Ideaal voor wie nog cadeautjes voor Sinterklaas of kerst moet inslaan, meldt Tivoli. "Er is weer veel nieuw en voordelig geprijsd speelgoed binnengekomen, zoals een stoer zwaard voor 2,50 euro of een glitterknuffel voor 5,95 euro."

Het afhaalpunt gaat op woensdag tot en met zondag open van 12.00 tot 17.30 uur. Dat geldt ook voor de souvenirwinkel. Het nieuwe seizoen van Amusementspark Tivoli begint op 3 april 2021.

ZIE OOK: Amusementspark Tivoli week eerder gesloten door corona

Reacties