Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Reclamebanners zijn voor Looopings de belangrijkste inkomstenbron.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Efteling

Albert Verlinde noemt drukte in de Efteling 'belachelijk'

23-11-2020, 21.02 uur | Reacties

Theaterproducent en showdeskundige Albert Verlinde vindt het belachelijk dat de Efteling dagelijks vele duizenden bezoekers mag verwelkomen, terwijl de restaurants in Nederland dicht moeten blijven. Dat vertelde de BN'er zondagavond in het SBS6-programma Shownieuws.

"Heb je die foto's van de Efteling gezien?", vroeg Verlinde aan de gasten in de studio. "Dan moeten restaurants dicht, want we zijn misschien te dicht op elkaar. Dit was gisteren tijdens de ANWB Ledendag in de Efteling." Daarop verscheen een foto in beeld van lange rijen voor de Efteling-entree.

"Dit mag dus wel hé?", klaagde de entertainmentgoeroe. "Maar een restaurant dat alles goed regelt en waar je op een bepaalde afstand van elkaar zit, dat kan niet. Daarom: dat is een beetje belachelijk." Marije Knevel, adjunct-hoofdredacteur Linda.nl, viel Verlinde bij. "Bizar", was haar reactie op de Efteling-foto.

Horecasector
De Efteling is sinds afgelopen donderdag weer open na een twee weken durende sluiting. Volgens het kabinet laten de coronacijfers zien dat het niet langer nodig is om pretparken en dierentuinen dicht te houden. De horecasector heeft minder geluk: op dit moment is nog niet duidelijk wanneer restaurants weer klanten mogen ontvangen.

Meer Efteling
Reacties