Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Reclamebanners zijn voor Looopings de belangrijkste inkomstenbron.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Efteling

Efteling trakteert abonnementhouders op kortingskaarten voor vrienden

23-11-2020, 17.54 uurBeeld: @kevin.fotografie_

Efteling-abonnees kunnen vrienden en familie de komende weken voordelig meenemen. Abonnementhouders krijgen de kans om twee extra vriendentickets te kopen voor 19 euro per stuk. Dat is 50 procent goedkoper dan de reguliere entreeprijs van 38 euro.

"We hebben je helaas weer twee weken moeten missen en dat vinden we erg jammer", meldt de Efteling in een mail aan abonnementhouders. "Graag willen we je 50 procent korting aanbieden op twee doordeweekse vriendentickets ter waarde van 38 euro per stuk, zodat jij je familie of vrienden eens goed kunt verrassen."

De toegangsbewijzen zijn geldig tot en met 12 februari 2021, met uitzondering van zaterdagen, zondagen en de kerstvakantie. Het bestellen van de kortingskaarten kan tot en met 31 december. Abonnees kunnen daarvoor terecht op de pagina efteling.com/account. Naast tickets hebben alle bezoekers in coronatijd ook altijd een geldige reservering nodig.

Souvenirs
Wie een abonnement heeft op de Efteling, mag normaal gesproken twee keer per jaar iemand meenemen met 50 procent korting op de kassaprijs. Deze tijdelijke actie staat daar los van. Abonnementhouders krijgen deze maand ook 20 procent korting op souvenirs in plaats van de gebruikelijke 5 procent.

Meer Efteling
Looopings verscheen eerder op o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad Hart van Nederland Editie NL ANP BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be