Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Reclamebanners zijn voor Looopings de belangrijkste inkomstenbron.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Dierenrijk

Brabants dierenpark zoekt eigenaren van in het water gevallen camera's

23-11-2020, 16.33 uur | Reacties

De Brabantse dierentuin Dierenrijk zoekt de eigenaren van twee gevonden fototoestellen. Ze lagen in het water voor het verblijf van de beverratten. De camera's doen het niet meer, maar de geheugenkaartjes zijn nog intact. Er staan veel persoonlijke kiekjes op.

De fototoestellen werden aangetroffen tijdens onderhoudswerkzaamheden. De eerste camera is voor het laatst gebruikt in mei 2014. Op de foto's zijn volgens Dierenrijk twee meisjes te zien in vrolijke zomerjurkjes en kleurrijke vesten.


ZIE OOK: Video: neushoorn laat enorme scheet naast etende bezoekers

Met de tweede camera is in mei 2018 voor het laatst een foto gemaakt. Er staan afbeeldingen op van een meisje in een roze jas. Ze draagt verder een witte legging met daaroverheen een blauwe rok of jurk.

Mailen
De manager van Dierenrijk, Chantal Ermers, hoopt dat de eigenaren zich melden bij het park. Zij kunnen mailen naar [email protected]

"Het zijn duidelijk zeer persoonlijke foto's die waarschijnlijk echt gemist worden", aldus Ermers. "Zeker de geheugenkaart die in 2018 werd verloren bevat veel foto's - de oudste dateert van januari 2012. Ik kan me voorstellen dat daar iemand echt enorm heeft staan balen toen dat toestel in het water terechtkwam."

ZIE OOK: Verloren gewaande tekening opgedoken: Efteling ontwierp attractie voor Duinrell

Reacties