Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Dierenrijk

Brabants dierenpark zoekt eigenaren van in het water gevallen camera's

23-11-2020, 16.33 uur

De Brabantse dierentuin Dierenrijk zoekt de eigenaren van twee gevonden fototoestellen. Ze lagen in het water voor het verblijf van de beverratten. De camera's doen het niet meer, maar de geheugenkaartjes zijn nog intact. Er staan veel persoonlijke kiekjes op.

De fototoestellen werden aangetroffen tijdens onderhoudswerkzaamheden. De eerste camera is voor het laatst gebruikt in mei 2014. Op de foto's zijn volgens Dierenrijk twee meisjes te zien in vrolijke zomerjurkjes en kleurrijke vesten.

Met de tweede camera is in mei 2018 voor het laatst een foto gemaakt. Er staan afbeeldingen op van een meisje in een roze jas. Ze draagt verder een witte legging met daaroverheen een blauwe rok of jurk.

Mailen
De manager van Dierenrijk, Chantal Ermers, hoopt dat de eigenaren zich melden bij het park. Zij kunnen mailen naar info@dierenrijk.nl.

"Het zijn duidelijk zeer persoonlijke foto's die waarschijnlijk echt gemist worden", aldus Ermers. "Zeker de geheugenkaart die in 2018 werd verloren bevat veel foto's - de oudste dateert van januari 2012. Ik kan me voorstellen dat daar iemand echt enorm heeft staan balen toen dat toestel in het water terechtkwam."

Download de Looopings-app voor iPhone of Android en ontvang meldingen bij breaking news
Meer Dierenrijk
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings op Twitter
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be