Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Reclamebanners zijn voor Looopings de belangrijkste inkomstenbron.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Artis

Winter in Artis met authentieke draaimolen

23-11-2020, 20.12 uurBeeld: @ZooinsideNL

In de Amsterdamse dierentuin Artis is deze winter een nostalgische draaimolen te vinden. Als onderdeel van het winterprogramma heeft het dierenpark een authentieke carrousel binnengehaald. Verder kunnen bezoekers zich verheugen op winterse lekkernijen en speciale verlichting.

Met een gratis app, die vanaf 1 december te downloaden is, ontdekken bezoekers hoe de natuur zich aanpast aan het seizoen. "De app heeft geen vaste route dus bezoekers kunnen zelf door het park wandelen en de uitgelichte locaties ontdekken", laat Artis weten. Voor kinderen is er een doe-boek met spelletjes te koop.

Het winterseizoen van Artis duurt van dinsdag 1 december tot en met zondag 3 januari. De draaimolen is al opgebouwd. In de weekenden en op de meeste dagen in de kerstvakantie blijft het park tot 19.00 uur geopend. Bij de horecalocaties kunnen onder andere pretzels, vegetarische soepen en wafels afgehaald worden.

Meer Artis
Looopings verscheen eerder op o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad Hart van Nederland Editie NL ANP BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be