Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Reclamebanners zijn voor Looopings de belangrijkste inkomstenbron.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Efteling

Efteling zet friet met champignons en truffelmayonaise op het menu

29-11-2020, 21.13 uur | Reacties

Liefhebbers van paddenstoelen kunnen deze winter hun vingers aflikken in de Efteling. Bij snackrestaurant De Smulpaap op het Anton Pieckplein wordt een frietgerecht met champignons verkocht. De zogeheten winterspecial kost 4,50 euro.

Het gaat om loaded fries met een stoof van champignons en ui, rucola, uienringen en truffelmayonaise. De vegetarische maaltijd is alleen te vinden bij De Smulpaap. De Efteling experimenteert daar vaker met bijzondere frietgerechten. Afgelopen zomer werd er nog friet met jalapeño-kaasballen en chilisaus verkocht.


ZIE OOK: Nieuw frietgerecht in de Efteling: loaded fries jalapeño

Het horeca-aanbod van de Winter Efteling bestaat dit jaar verder onder meer uit kaneelbroodjes, karamelpopcorn en Broodjes Unox met chili cheese.

ZIE OOK: Winterse lekkernijen in de Efteling: kaneelbroodjes, karamelpopcorn en glüh-appelsap

Reacties