Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Efteling

Efteling-vakantiepark Loonsche Land nog niet open

24-11-2020, 12.43 uur

De Efteling is weer toegankelijk na een sluiting van twee weken, maar dat geldt niet voor Efteling-vakantiepark Loonsche Land. Ondanks de heropening van het attractiepark kiest men ervoor om het natuurrijke vakantiepark dicht te houden. Dat bevestigt een woordvoerster aan Looopings.

Wie wil blijven slapen in de Efteling, kan momenteel alleen terecht bij het Efteling Hotel en vakantiepark Bosrijk. "De sluiting van Loonsche Land heeft met de bezetting te maken", legt de voorlichtster uit.

"Normaal gesproken is het Loonsche Land in deze periode doordeweeks sowieso niet te boeken. Vanwege de recente sluiting van het park werd besloten om de sluitingsperiode van het Loonsche Land te verlengen." Ook in de weekenden zijn bezoekers daar nu niet welkom.

Restaurant
Volgende maand komt daar verandering in, weet de woordvoerster. Het Loonsche Land, geopend in 2017, bestaat uit vakantiehuizen, een hotel en losstaande themakamers. In het hotel is ook bedieningsrestaurant De Proeftuyn te vinden.

Download de Looopings-app voor iPhone of Android en ontvang meldingen bij breaking news
Meer Efteling
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be