Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Reclamebanners zijn voor Looopings de belangrijkste inkomstenbron.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Walibi Holland

Superfan laat Walibi-mascotte Eddie de Clown op arm tatoeëren

22-11-2020, 19.47 uur

Een toegewijde fan heeft haar liefde voor de Halloween Fright Nights in Walibi Holland vereeuwigd op haar arm. Michelle Lasschuit (29) uit Haarlem besloot twee tatoeages te nemen van Eddie de Clown, de populaire mascotte van het halloween-evenement in het pretpark. Er blijkt een bijzonder verhaal achter schuil te gaan.

"Bijna vijf jaar geleden is mijn neefje om het leven gebracht", vertelt Lasschuit aan Looopings. "Hij wist dat ik een groot fan ben van Eddie en de Halloween Fright Nights. Ik vind Eddie een onwijs gaaf en mooi karakter. Daarom vroeg hij altijd: waarom neem je geen Eddie-tatoeage? Hij bood zelfs aan om mee te betalen."

De Haarlemse verklaarde haar neefje voor gek. "Ik zei dat ik het absoluut niet zou doen. Maar toen kwam hij te overlijden en dacht ik: dit is het moment om het gewoon te doen. Als eerbetoon aan hem en aan de Fright Nights."

Intens blij
Enkele jaren geleden liet Lasschuit het hoofd van Eddie op haar linker bovenarm tatoeëren. Deze week kwam daar een tweede tattoo bij. Het kostte vijfenhalf uur om die te zetten. "Ik ben er intens blij mee", zegt de fan. "En ik denk dat er in de toekomst nog wel meer bij gaan komen, misschien ook van het park zelf."

De halloweenavonden houden een speciaal plekje in haar hart. "Eddie de Clown en de Halloween Fright Nights hebben me geholpen in mijn rouwproces. Het gaf me kleur en troost in mijn leven. Als ik door het park loop, denk ik op een fijne manier terug aan mijn neefje. Elk jaar neem ik hem mee in gedachten."

Meer Walibi Holland
Looopings verscheen eerder op o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad Hart van Nederland Editie NL ANP BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be