Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Reclamebanners zijn voor Looopings de belangrijkste inkomstenbron.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Efteling

Abonnementhouders Efteling krijgen 20 procent korting op alle souvenirs

22-11-2020, 13.36 uur

Efteling-abonnementhouders profiteren de komende dagen van een extra voordeeltje. Bij een minimale besteding van 30 euro in één van de souvenirwinkels ontvangen ze 20 procent korting op vertoon van hun abonnementspas.

"Ben je nog op zoek naar cadeaus voor de feestdagen?", laat de Efteling weten. "Sla nog een aantal leuke cadeaus in, bijvoorbeeld Efteling Monopoly voor 44 euro in plaats van 55 euro."

De actie geldt op acht dagen: van maandag 23 november tot en met donderdag 26 november en van maandag 30 november tot en met donderdag 3 december. Er zijn wel enkele uitzonderingen. Zo wordt er geen korting gegeven op parkeerkaarten, snoepgoed, postzegels, batterijen, boeken, cadeaukaarten en fotomateriaal.

Snoepwinkels
Verder is er geen sprake van korting in de snoepwinkels De Soete Inval en De Verleiding. De Efteling is sinds afgelopen donderdag weer open na een veertien dagen durende coronasluiting. Abonnementhouders moeten - net als de afgelopen maanden - een bezoek vooraf online reserveren.

Meer Efteling
Looopings verscheen eerder op o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad Hart van Nederland Editie NL ANP BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be