Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Reclamebanners zijn voor Looopings de belangrijkste inkomstenbron.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Duinrell

Duinrell reageert op video van jonge inbrekers: 'Dit kan overal gebeuren'

19-11-2020, 14.25 uur

Duinrell schrikt niet van een YouTube-video van een paar minderjarige vloggers die binnenkomen zonder te betalen. De jochies laten zien hoe eenvoudig het is om in te breken bij het Wassenaarse pretpark.

Ze klimmen over een hek heen en wandelen via het vakantiepark naar binnen. Op die manier trakteren de jongens zich op een gratis dagje Duinrell. "Zo makkelijk gaat dit", lacht één van hen na het betreden van het park.

Duinrell vindt het niet nodig om stappen te ondernemen, laat een woordvoerster aan Looopings weten. "Over een hek klimmen mag inderdaad niet, maar om ieder park staan hekken waar je overheen zou kunnen klimmen als je durft."

Ticket
Dergelijke acties zijn volgens de voorlichtster niet te voorkomen. "Dit kan overal gebeuren. Gelukkig koopt 99,9 procent van de mensen gewoon een ticket."Meer Duinrell
Looopings verscheen eerder op o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad Hart van Nederland Editie NL ANP BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be