Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Reclamebanners zijn voor Looopings de belangrijkste inkomstenbron.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Efteling

Efteling heeft plannen voor tijdelijke supermarkt

18-11-2020, 00.20 uur | ReactiesFoto: @promenadefotos

De Efteling heeft een oplossing bedacht voor alle onzekerheid rond horecalocaties in pretparken. In samenwerking met supermarktketen Spar wordt een tijdelijke supermarkt ontwikkeld. Die komt in het Carrousel Theater te liggen. Zo omzeilt de Efteling een eventueel verbod op afhaalhoreca.

Over de regels voor eetgelegenheden in attractie- en dierenparken bestaat al geruime tijd onduidelijkheid. Het lijkt er nu op dat het afhalen van eten en drinken straks wel weer is toegestaan. Ook de Efteling verwacht dat de meeste horecapunten open kunnen.

Voor de zekerheid wordt er toch een supermarkt opgetuigd, zo laat de Efteling-directie weten in een mail aan medewerkers. "Als extra aanvulling op de horeca komt er vanaf vrijdag 20 november, in samenwerking met Spar, een minisupermarkt in het Carrousel Theater", schrijft het management. "Op deze manier kunnen we gasten wat extra service bieden."

Bedrijfskleding
Er zal voorverpakt eten en drinken verkocht worden. "De locatie zal gewoon door Efteling-collega's in onze eigen bedrijfskleding worden bemand."

Na een sluiting van twee weken gaat de Efteling op donderdag 19 november weer open. De supermarkt blijft naar verwachting in ieder geval geopend tot en met de kerstvakantie.

Meer Efteling
Reacties