Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Efteling

Efteling heeft plannen voor tijdelijke supermarkt

18-11-2020, 00.20 uurBeeld: @promenadefotos

De Efteling heeft een oplossing bedacht voor alle onzekerheid rond horecalocaties in pretparken. In samenwerking met supermarktketen Spar wordt een tijdelijke supermarkt ontwikkeld. Die komt in het Carrousel Theater te liggen. Zo omzeilt de Efteling een eventueel verbod op afhaalhoreca.

Over de regels voor eetgelegenheden in attractie- en dierenparken bestaat al geruime tijd onduidelijkheid. Het lijkt er nu op dat het afhalen van eten en drinken straks wel weer is toegestaan. Ook de Efteling verwacht dat de meeste horecapunten open kunnen.

Voor de zekerheid wordt er toch een supermarkt opgetuigd, zo laat de Efteling-directie weten in een mail aan medewerkers. "Als extra aanvulling op de horeca komt er vanaf vrijdag 20 november, in samenwerking met Spar, een minisupermarkt in het Carrousel Theater", schrijft het management. "Op deze manier kunnen we gasten wat extra service bieden."

Bedrijfskleding
Er zal voorverpakt eten en drinken verkocht worden. "De locatie zal gewoon door Efteling-collega's in onze eigen bedrijfskleding worden bemand."

Na een sluiting van twee weken gaat de Efteling op donderdag 19 november weer open. De supermarkt blijft naar verwachting in ieder geval geopend tot en met de kerstvakantie.

Meer Efteling
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be