Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Reclamebanners zijn voor Looopings de belangrijkste inkomstenbron.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Dolfinarium

Dolfinarium verkoopt entreekaarten voor 9,95 euro per stuk

20-11-2020, 16.46 uur | Reacties

Goedkoop naar het Dolfinarium in Harderwijk? Het Gelderse dierenpark verkoopt online tijdelijk tickets voor 9,95 euro per stuk. De kortingsactie ter gelegenheid van Black Friday loopt vanaf vandaag tot en met 2 december. Gekochte entreekaarten zijn ook volgend jaar nog geldig, tot en met 30 juni 2021.

9,95 euro is ruim 65 procent goedkoper dan de reguliere kassaprijs van 28,50 euro. "Voor dierentuinliefhebbers is dit hét moment om spotgoedkoop een kaartje voor het nieuwe seizoen in te kopen", meldt een woordvoerster. De kaarten bieden toegang tot alle attracties, voorstellingen en verblijven in het Dolfinarium.

Volgens het park gaat het om "de meest voordelige entreetickets ooit". Vorig jaar verkocht het Dolfinarium tijdens de Black Friday-periode toegangsbewijzen voor 9,99 euro, het jaar daarvoor kostten tickets tijdens de actie nog 10 euro per stuk.

Kerstvakantie
Op dit moment is het Dolfinarium gesloten. In de kerstvakantie, van zaterdag 19 december tot en met zondag 3 januari, gaat het park weer open. Bezoekers zijn dan dagelijks welkom van 10.00 tot 17.00 uur, met uitzondering van 25 en 31 december en 1 januari.

Meer Dolfinarium
Reacties