Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Dolfinarium

Dolfinarium verkoopt entreekaarten voor 9,95 euro per stuk

20-11-2020, 16.46 uur

Goedkoop naar het Dolfinarium in Harderwijk? Het Gelderse dierenpark verkoopt online tijdelijk tickets voor 9,95 euro per stuk. De kortingsactie ter gelegenheid van Black Friday loopt vanaf vandaag tot en met 2 december. Gekochte entreekaarten zijn ook volgend jaar nog geldig, tot en met 30 juni 2021.

9,95 euro is ruim 65 procent goedkoper dan de reguliere kassaprijs van 28,50 euro. "Voor dierentuinliefhebbers is dit hét moment om spotgoedkoop een kaartje voor het nieuwe seizoen in te kopen", meldt een woordvoerster. De kaarten bieden toegang tot alle attracties, voorstellingen en verblijven in het Dolfinarium.

Volgens het park gaat het om "de meest voordelige entreetickets ooit". Vorig jaar verkocht het Dolfinarium tijdens de Black Friday-periode toegangsbewijzen voor 9,99 euro, het jaar daarvoor kostten tickets tijdens de actie nog 10 euro per stuk.

Kerstvakantie
Op dit moment is het Dolfinarium gesloten. In de kerstvakantie, van zaterdag 19 december tot en met zondag 3 januari, gaat het park weer open. Bezoekers zijn dan dagelijks welkom van 10.00 tot 17.00 uur, met uitzondering van 25 en 31 december en 1 januari.

Meer Dolfinarium
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be