Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Reclamebanners zijn voor Looopings de belangrijkste inkomstenbron.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Walibi Belgium

Foto's: dit zijn de treinen van de nieuwe achtbaan in Walibi Belgium

15-11-2020, 15.46 uur | ReactiesFoto: Themepark Magic

De spectaculaire nieuwe achtbaan van Walibi Belgium krijgt treinen in de vorm van een mythisch wezen. Dat blijkt uit nieuwe foto's. Op de bouwplaats werden gisteren de eerste karretjes op de baan gezet. De voorkant van de treinen is vormgegeven als een soort slangenkop met felgele ogen, angstaanjagende tanden en hoorns.

De basis van de karretjes is groen. Op de zijkant is een groen-bruin schubbenpatroon zichtbaar. Walibi heeft zelf nog geen beelden van de treinen naar buiten gebracht, maar Facebook-pagina Themepark Magic was erbij toen de bakjes de lucht in werden getakeld.

Er komen in totaal twee treinen met elk 24 zitplaatsen. De nieuwe rollercoaster van fabrikant Intamin komt te liggen in een exotisch themagebied met Afrikaanse bouwwerken. Het is de negende achtbaan in het park.

Record
Walibi Belgium heeft in de Benelux zowel een snelheids- als een hoogterecord in handen. De 1200 meter lange achtbaan, waarvan de naam nog steeds niet bekend is, wordt 50 meter hoog. Naar verwachting bedraagt de topsnelheid 113 kilometer per uur.Meer Walibi Belgium
Reacties